top of page

zand en zo.
beachPadel

fotobeachpadel.jpeg

Ladies and gentlemen: LET'S PLAY BEACHPADEL! Beachpadel is voor alle niveaus en daarmee zeer toegankelijk voor iedereen. Voor jong en oud, ervaren en onervaren: bij ons kun je terecht voor een onvergetelijk middagje beachpadel.

logo_zez_2022.png

zaterdag
18 juni

Beachpadel

Locatie: Hertog Jan Beach
Tijd: 12:30 - 18:30 uur

Teamgrootte: 2-3 personen
*Let op: zelf padel racket meebrengen!

Kosten: €25,- per team 
*Inclusief 2 entreebandjes voor Strandbal

UPDATE: INSCHRIJVING IS GESLOTEN!!
Nieuw op Hertog Jan Beach dit jaar is beachpadel. Beachpadel is een combinatie van tennissen, padellen en badminton met je voeten in het zand. Teams bestaan twee of drie personen en de inschrijfkosten bedragen €25,- per team. Dit is inclusief 2 bandjes voor het Strandbal. De starttijd van dit toernooi is 12:30u en de prijsuitreiking vindt plaats rond de klok van 18:30u.

 

Daarna is er de mogelijkheid om met je team te blijven eten. Een geheel verzorgd buffet is i.s.m. Van Haandel samengesteld. Kosten hiervoor zijn €12,50 p.p..Ook is er gedurende de dag eten verkrijgbaar bij zowel de foodstand op het terrein als bij cafetaria Van Haandel. 

 

In de tijd dat de er in keuken een heerlijk buffet wordt bereidt, kunnen alle teams gebruik maken van speciaal beschikbaar gestelde douches. Deze douches bevinden zich bij voetbalclub RKVV Erp op +/-4 minuten lopen.

Dus heb jij sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan dan is dit event jou op het lijf geschreven. Beachpadel is een sport voor iedereen, voor jong en oud. Doe je ook mee?

bottom of page