top of page

zand en zo.
beachsoccer

fotoinfo.png

Zand en Zo. zonder beachsoccer? Dat kan natuurlijk niet! Dus zijn jullie snel, technisch en niet vies van een zweefduikje? Dan is dit toernooi precies wat jullie willen.

logo_zez_2022.png

zaterdag
18 juni

Beachsoccer

Locatie: Hertog Jan Beach
Tijd: 12:30 - 18:30 uur

Teamgrootte: 7-10 personen

Kosten: €100,- per team 
*Inclusief 10 entreebandjes voor Strandbal

UPDATE: INSCHRIJVING IS GESLOTEN!!
Alle showpony's en trukendozen verzamelen! Want ook dit jaar staat het Zand en Zo. beachsoccer toernooi weer op de kalender. Met een veld van zand dat allesbehalve makkelijk bespeelbaar is, is de bal het grootste gedeelte van de tijd in lucht, wat weer zorgt voor omhalen van de spelers en zweefduiken van de keepers. Op de zaterdag spelen we de wedstrijden tussen 12:30 -18:30 uur. Een team bestaat uit 7-10 personen en de inschrijfkosten bedragen €100,- per team. Dit is inclusief 10 entreebandjes voor Strandbal.

Daarna is er de mogelijkheid om met je team te blijven eten. Een geheel verzorgd buffet is i.s.m. Van Haandel samengesteld. Kosten hiervoor zijn €12,50 p.p.. Ook is er gedurende de dag eten verkrijgbaar bij zowel de foodstand op het terrein als bij cafetaria Van Haandel. 

 

In de tijd dat de er in keuken een heerlijk buffet wordt bereid, kunnen alle teams gebruik maken van speciaal beschikbaar gestelde douches. Deze douches bevinden zich bij voetbalclub RKVV Erp op +/-4 minuten lopen.

 

Dus wacht niet en trommel je vrienden of teamgenoten op en schrijf je in!

bottom of page