top of page
Patroon_vierkant_1.png
 WtFAQ...en nu? 

Wat is het adres van het terrein van Zand en Zo?
Het navigatieadres: Hertog Janplein 20, Erp


Kan ik mijn auto parkeren bij Zand en Zo?
Dat kan! Er zijn voldoende parkeerplaatsen direct naast het terrein van Zand en Zo, maar VOL=VOL.

Ik kom met de fiets waar moet ik deze neerzetten? 
Voor de ingang is een fietsenstalling. Het stallen van je fiets kan tegen 1 van de hekken die we er voor je neergezet hebben. 

Tot wanneer kan ik inschrijven voor Zand en Zo?
De inschrijving sluit 3 weken voor het event. Maar grote kans dat toernooien al eerder vol zitten, wil je zeker zijn van een plekje schrijf je dan snel in want VOL=VOL.


Ik heb me ingeschreven voor Zand en Zo maar nog niet betaald?
Geen stress! Zodra we je inschrijving binnen krijgen sturen we je een ontvangstbevestiging en neemt iemand van de organisatie z.s.m. contact met je op om de betaling te voldoen.

Vanaf welke leeftijd ben ik welkom? Zand en Zo is een evenement voor alle leeftijden. Echter bij de bar werken wij volgens het NIX principe. Dus ben je 25 jaar of jonger, doe eens even helpen en houd je ID gereed bij de ingang. Alvast heel erg bedankt! 


Hoe zit het met het weer?
Zand en Zo is een buitenevenement. Controleer voor je gaat het weer en bereid je daarop voor.

Wat zijn de openingstijden van Zand en Zo? 
Zand en Zo is geopend op vrijdag 14 juni van

17:00 - 00:00 uur, zaterdag 15 juni van 9:00 tot 1:00 en zondag 16 juni van 12:00 tot 19:00. 

Lijkt het jou leuk om mee te helpen met Zand en Zo?

Vele handen maken licht werk. Dus wil je graag komen vrijwilligen bij ons? Mail dan naar info@zandenzo-erp.com en wie weet tot dan.

Hoe weet ik hoe ik vals moet spelen?

Kan ik blijven eten?  

Na afloop van het beachsoccer en beachtennis toernooi op zaterdag is er de mogelijkheid om met je team te blijven eten. Een geheel verzorgd buffet is i.s.m. Van Haandel samengesteld. Kosten hiervoor zijn €15,00 p.p.. Ook is er gedurende de dag eten verkrijgbaar bij zowel de foodstand op het terrein als bij cafetaria Van Haandel. 

Hoe weet ik wanneer ik moet spelen?

Op het terrein van Zand en Zo zijn genoeg mogelijkheden om de stand te checken. Via de bouwhekbanner, de slides op de tv of gewoon ouderwets in het programmaboekje. Ook is er de mogelijkheid de livescore te bekijken.
 

Verder nog iets? 

Heb jij een vraag, opmerking of leuk idee om Zand en Zo. naar een hoger niveau te brengen? Let us know! Als je ons mailt, zullen we ons best doen zo snel mogelijk te reageren. Mail ze naar info@zandenzo-erp.com

bottom of page