top of page

zand en zo.

bedrijvencup

bedrijvencupfoto.jpeg

Niets is beter voor teambuilding dan samen sportief bezig te zijn. Zand en Zo. organiseert op vrijdagavond 17 juni de Bedrijvencup. Een sportieve, gezellige avond voor teams die gevormd worden door personeel van bedrijven of die gesponsord worden door een bedrijf.

logo_zez_2022.png

vrijdag
17 juni

Beachvolleybal

beachPADEL

Locatie: Hertog Jan Beach
Tijd: 17:00 - 22:00 uur

Teamgrootte beachvolleybal: 3-5 personen
Teamgrootte beachpadel
: 2-3 personen

Kosten: €55,- (excl. BTW) per persoon
*Supporters meenemen die ook willen aansluiten bij het lopend buffet? Geen probleem, dat kan. Geef dit even aan op het online inschrijfformulier.

UPDATE: INSCHRIJVING IS GESLOTEN!!
Op vrijdagavond strijden verschillende bedrijven voor de felbegeerde Zand en Zo. bedrijvencup. Het betreft een volledig verzorgd toernooi waarbij iedereen vanaf 17:00u welkom is en de avond vanaf 17:30u geopend wordt met een gezamenlijk lopend buffet. Vanaf 18:30u start het toernooi waarna rond de klok van 22:00u de uitreiking van Bedrijvencup plaatsvindt.

Er wordt zowel beachvolleybal als beachpadel gespeeld. Voor het beide toernooien is het voor zowel heren, dames als gemengd mogelijk om mee te doen (allen worden gemengd). Bij het beachvolleybal bestaan teams uit 3-5 personen en voor het beachpadel is inschrijven mogelijk met 2 tot 3 personen. Voor beide toernooien geldt dat de inschrijfkosten 55,- euro (excl. BTW) per persoon bedragen. Dit is inclusief buffet en 10 consumptiebonnen per persoon.

Na de prijsuitreiking is het de hoogste tijd om onder het genot van een drankje het vertoonde spel te evalueren. Dus heb je zin in een leuk sportief en gezellig avondje met collega’s of vrienden? Meld je dan snel aan!

bottom of page